Modern en licht wonen

Deze villa’s zijn op meerdere fronten bijzonder. Natuurlijk vanwege hun ligging, pal aan het water, maar ook vanwege hun chique, stoere uitstraling en de ruimte en luxe die ze bieden. Ze zijn modern en strak, maar tegelijkertijd bieden ze een gevarieerd beeld door de verschillen in gevelhoogte en de mix van materialen. De kleuren zijn stijlvol en gedekt, waarbij de grote ramen voor volop inval van daglicht zorgen. Bijzonder detail: de villa’s zijn deels voorzien van een groendak: een fraaie en duurzame oplossing!

Halfvrijstaande villa

Vier halfvrijstaande villa’s met een zee aan ruimte en volop extra’s die het leven hier nog aangenamer maken. Wat dacht u van een heerlijk dakterras en een lichte serre? Of een walk in closet en een tweede badkamer?

Vrijstaande woningen

De twee vrijstaande villa’s vormen het neusje van de zalm. Hier heeft u nóg meer ruimte, privacy en luxe. De woningen zijn zeer riant en heerlijk licht door het vele glas. U heeft hier natuurlijk een fantastisch uitzicht, maar ook binnen is er genoeg om te bewonderen.

Verkoop & informatie

Pandomo Makelaars
Griffeweg 81
9723 DT Groningen
Tel. 050 853 37 33
info@pandomo.nl
www.pandomo.nl

Ontwikkeling & realisatie

Slokker Vastgoed BV
Schuttevaerkade 80
8021 DB Zwolle
Tel. 038 853 70 32
zwolle@slokkervastgoed.com
www.slokker.com/vastgoed